Erectakraft

ErectakraftErectakraft erectiepil voor echte mannen
Erectakraft is speciaal ontwikkeld voor mannen die seks zien als een van de belangrijkste levensbehoeften. Met Erectakraft zorg je ervoor dat je seksuele prestaties verbeterd worden en de erectie krachtiger zal worden. Zowel jij als je partner zullen optimaal kunnen genieten van de seks. Erectakraft zorgt snel voor een ontspannen en opgewonden gevoel en zal een langdurige erectie geven waardoor je langer en intenser van de seks kunt genieten. Erectakraft heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding.

Hoe werkt Erectakraft?
Erectakraft stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen waardoor er meer bloed in komt en je een stevige en harde erectie zult krijgen die langdurig aan zal houden, zelfs als je al een orgasme hebt gehad. Ook stimuleert Erectakraft bepaald hormonen die ervoor zorgen dat je lustgevoel omhoog gaat. Je zult dus ook meer en vaker zin hebben in seks. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek is de unieke en krachtige formule van Erectakraft samengesteld.

Hoe wordt Erectakraft gebruikt?
Erectakraft is geen kuur, je kunt de tabletten innemen wanneer en hoe vaak je wilt. Geadviseerd wordt om ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit 1-2 tabletten met voldoende water in te nemen voor het beste resultaat. De werking van Erectakraft zal ongeveer 5 uur na inname van de tabletten aanhouden.

De werkzame stoffen in Erectakraft
Erectakraft wordt ook wel gezien als een seksueel wondermiddel. De werking van Erectakraft is zo sterk, snel en krachtig omdat het wel 7 werkzame stoffen bevat. Hierin is Erectkraft uniek ten opzichte van soortgelijke producten. De werkzame stoffen in Erectakraft zijn: Guarana extract, Kola nut extract, Muira puama, Zinc monomethionine, Ginkgo extract, L-Arginine en Calcium.

Wat kost Erectakraft?
Verpakking: een doosje met 10 tabletten

Kosten: 1 doosje: €39 Ga voor meer informatie en om te bestellen naar de website